Home » Actueel » Dwarskijksessie Sociaal Domein

Dwarskijksessie Sociaal Domein

UPDATE! 28 SEPTEMBER 2017

‘Weg van het systeemdenken, op naar de leefwereld!’

 

Dwarskijken in het sociaal domein. Nu de transformatie in het Sociaal Domein lijkt aangebroken kijken alle partners nog eens terug op de transitie van de afgelopen periode en de beoogde doelstellingen. De tijd is nu gekomen om weg te komen van de systeemwereld en de mens centraal te zetten in denken en doen. Telengy pakt die handschoen op en gaat graag in gesprek met organisaties die ‘al dwarskijkend’ de transformatie vorm willen geven.

Op 28 september 2017 organiseert Telengy een dwarskijksessie over de ontwikkelingen in het sociale domein. Inmiddels hebben diverse deelnemers zich aangemeld, er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar.

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.

Zorgparadox sociaal domein en zelfredzaamheid

Het programma

Het thema van de dwarskijksessie is ‘weg van het systeemdenken, op naar de leefwereld!’. Vanuit dit thema gaan we met u aan de slag om uw kijk op de veranderingen in het sociale domein vorm te geven.

Na een korte kennismaking starten we met een ‘key note’ waarbij vanuit de praktijk een andere wijze van kijken en uitvoeren wordt toegelicht.

Hierna gaat u, onder begeleiding van onze adviseurs sociaal domein, aan de slag met uw eigen ambitie het anders te doen. Het doel is om op 1 onderwerp, in gesprek met de andere deelnemers, voor uzelf te komen tot een concrete veranderambitie waarmee u de volgende werkdag al aan de slag kan gaan. Aan het einde van de sessie verwachten wij dat u inspiratie hebt opgedaan.

Uiteraard gaat het ook om te discussiëren met elkaar en elkaars suggesties te bespreken en te leren. U gaat dus naar huis met nieuwe ideeën en handvatten en kijkt anders naar de uitdagingen waar u voor staat.

Tijdens de sessie wordt gezorgd voor een maaltijd.

 

Locatie:

Tribes Eindhoven

Flight Forum 840

5657 DV  EINDHOVEN

Routebeschrijving: http://bit.ly/2f1Skf5 (gratis parkeren)

Tijdstip:

28 september 2017

Start:   15.30u

Einde: 19.00u (uiterlijk)

 

Interesse?

Heeft u interesse, meldt u zich dan aan via deze link.