Home » Actueel » Even voorstellen… Willem Swinkels

Even voorstellen… Willem Swinkels

Per 1 januari ben ik bij Telengy gestart in de rol van adviseur. Al vanaf de middelbare school heb ik een grote fascinatie voor politiek en bestuur. Om die reden ben ik Bestuurskunde en later de master Public Governance gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens verschoof mijn interesse meer richting de managementkant van de overheid. Daarom heb ik de master Management van de Publieke Sector gevolgd aan de Universiteit Leiden.  

De afgelopen decennia is het aantal gemeentelijke samenwerkingsverbanden gestaag toegenomen. Daarom heb ik tijdens mijn verschillende studies veel onderzoek gedaan naar dit fenomeen. De effectiviteit van deze organisaties is namelijk een onderwerp dat voortdurend ter discussie staat in het maatschappelijke, maar ook het wetenschappelijke debat. Het lijkt mij geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de verbetering van publieke organisaties. Daarbij staat het formuleren van pragmatische en praktische oplossingen voor mij voorop. 

Ik omschrijf mezelf als enthousiast en doelgericht. Daarnaast ben ik als bestuurskundige een generalist. Daarom wil ik de komende tijd benutten om me te verdiepen in een aantal kennisgebieden. Het samenwerken met collega’s, in combinatie met de opleidingsmogelijkheden die Telengy biedt, spreken mij erg aan en ik kijk dan ook uit naar een fijne samenwerking. In de filosofie van Telengy kan ik me volledig vinden en daarom wil ik afsluiten met de volgende woorden: gewoon doen!  

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Willem Swinkels, adviseur bij Telengy, via tel. nr. 06 31 95 00 90 of via e-mail: w.swinkels@telengy.nl.