Home » Adviseurs » Ilse Verbruggen

Ilse Verbruggen

“Een goede samenwerking ligt ten grondslag aan het bereiken van een sterk resultaat.”

Profiel

Ilse is een specialist in het herkennen van verbanden. Hierdoor is zij niet alleen snel inzetbaar, maar doet dit ook effectief. Door haar achtergrond in de psychologie heeft zij sterke communicatieve vaardigheden kunnen ontwikkelen die bruikbaar zijn binnen iedere sociale context. Zij kan op een geschikte manier anticiperen op de groepsdynamiek door de juiste vragen te stellen en te bemiddelen waar nodig, dit zorgt er voor dat zij de organisatie net iets meer kan geven. Doordat Ilse ook kennis heeft van ICT is zij in staat om mensen en techniek samen te brengen.

Als teamlid is Ilse sterk in het verbinden van het team en het ontwikkelen van een gedragen plan. Zij is iemand die zorgt dat ideeën worden omgezet in tastbare resultaten, waarbij zij tijdig herkent wat wel en niet haalbaar is. Ilse houdt zich graag bezig met digitaliseringsvraagstukken en organisatieontwikkeling en voelt zich het meest thuis in een dynamische omgeving.

Specialismen

ICT, procesoptimalisatie, psychologie en organisatieontwikkeling.

Contact

Mobiel: 06 11 48 35 23
E-mail: i.verbruggen@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Ilse

  • Even voorstellen… Ilse Verbruggen

    Mijn naam is Ilse Verbruggen en ik mag vanaf mei aan de slag bij Telengy. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een gemeente die als gevolg van een herindeling volop in beweging was. Dit zorgde ervoor dat ik al vrij snel betrokken raakte bij verschillende projectteams. Ik merkte daar dat mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden […]