Home » Adviseurs » Jenny Loonen

Jenny Loonen

“Met praktische oplossingen kunnen complexe omgevingen worden vereenvoudigd.”

Profiel

Jenny is een optimalist. Zij is gedreven systemen en processen te verbeteren en te vereenvoudigen. Om dit te bereiken schakelt zij makkelijk tussen personen op alle plekken binnen de organisatie.

Jenny opereert makkelijk en autonoom en weet zichzelf snel van de benodigde informatie en kennis te voorzien. Zij heeft de benodigde soft skills (vaardigheden) die nodig zijn om projecten succesvol te maken. Door haar analytische, mensengerichte karakter is ze in staat goed te luisteren, de dieperliggende oorzaak te achterhalen en creatief te zijn in het vinden van een oplossing.

Met haar analytische karakter voorziet ze zich van de benodigde kennis. Pas wanneer de huidige processen en beweegredenen bekend zijn, kan er gezocht worden naar een praktische oplossing.

Specialismen

Procesoptimalisatie, functioneel beheer

Contact

Mobiel: 06 18 02 91 84
E-mail: j.loonen@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Jenny

  • Beperkt functioneel beheer? Houdt het simpel

    Met name voor kleinere gemeenten is het lastig om voldoende capaciteit beschikbaar te stellen en de juiste expertise in huis te hebben. Op basis van haar eerste ervaringen beschrijft Jenny Loonen hoe de uitdagingen op het gebied van VTH-applicaties omgezet kunnen worden in kansen.   Jenny Loonen, expert KennisCentrumOmgevingswet.nl en Telengy-adviseur  beschrijft ‘Beperkt functioneel beheer? […]

  • Even voorstellen… Jenny Loonen

    Per 1 oktober mag ik bij Telengy starten als adviseur. Ik had nooit gedacht dat het met mijn achtergrond mogelijk zou zijn om de overstap te maken naar de publieke sector. Na mijn opleiding technische bedrijfskunde ben ik gestart bij een logistiek bedrijf als customs engineer. Hierbij was ik op verschillende vlakken bezig met de […]