Home » Adviseurs » Kim Yen Kim

Kim Yen Kim

“Je kan het probleem pas oplossen als je weet wat er speelt: inzicht door overzicht”

Profiel

Kim Yen is een adviseur met een juridisch inslag die sinds 2008 werkzaam is in de overheidssector. Vanwege zijn sterke analytische vaardigheden is hij in staat om complexe materie snel eigen te maken en te vertalen naar heldere en duidelijke taal die past bij de wensen van de opdrachtgever en organisatie.

Veel van zijn opdrachten heeft hij gedaan op het snijvlak van wet- en regelgeving, business en IT, waarbij hij graag samenwerkt met collega’s en samenwerkingspartners met verschillende disciplines en achtergronden (zowel beleid als uitvoering). Naast jurist beschrijft hij zichzelf dan ook als een pragmatist: door samen te werken kom je tot de beste resultaten.

De laatste paar jaren werkt Kim Yen voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) waar hij als analist regels uit Omgevingswet analyseert en modelleert tot duidelijk en begrijpelijke vragen in logisch opgebouwde vragenbomen.

Specialismen

Juridische analyse, implementietrajecten, verandermanagement, Omgevingswet

Contact

Telefoon: 040 290 12 12
E-mail: info@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Kim Yen

  • Van Jurist naar Regel Analist

    Al 4 jaar werk ik voor Rijkswaterstaat als Regel Analist voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO), maar ik krijg vaak de vraag: wat doet een Regel Analist eigenlijk? Kim Yen KIm, expert KennisCentrumOmgevingswet.nl en Telengy-adviseur  beschrijft Van Jurist naar Regel Analist.  

  • Even voorstellen… Kim Yen Kim

    Op 1 januari 2021 ben ik gestart als adviseur bij Telengy. Ik ben van huis uit een jurist, maar heb hiervoor al ruim 10 jaar in de consultancy-wereld gewerkt en specifiek in het overheidsdomein. Wat ik tijdens mijn opdrachten altijd opmerk en erg grappig vind, is dat men juristen graag in bepaalde hokjes plaatst: een […]