Home » Adviseurs » Menno Pieters

Menno Pieters

“Als je denkt hoe je altijd dacht, dan krijg je wat je altijd kreeg. Verandering begint bij anders denken!” 

  

Profiel

Menno is een echte veranderingsmanager. Hij is omgevingssensitief, doelgericht, creëert structuur daar waar nodig en houdt enorm van veranderingen. Het liefst beleeft hij elke dag op een andere manier. Dit maakt hem tot iemand die zich niet uit het veld laat slaan en juist elke verandering verwelkomt zonder dat hij het bedrijfsdoel uit het oog verliest. Hij stimuleert en enthousiasmeert medewerkers en management en zorgt voor nieuwe inzichten.  

Inmiddels is Menno al 25 jaar werkzaam in de ICT-branche, waarvan de laatste 14 jaar bij semi-, rijks- en lokale overheidsinstanties. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan met het realiseren van complexe applicatie- en infrastructuren, leiding geven en managementfuncties. Dit maakt hem een goede sparringpartner op elk niveau in de organisatie. Ondanks de ervaring die hij met zich meebrengt, is Menno ervan overtuigd dat elke situatie, elke organisatie, elk team anders is en een eigen aanpak vereist. Mensenwerk betekent in zijn ogen maatwerk. 

Specialismen

Leiding geven, projectmanagement, programmamanagement, servicemanagement, verandermanagement, bedrijfsvoering, ICT-architectuur, ICT- en applicatieaanbestedingen, HNW, coaching. 

Kerncompetenties

Daadkrachtig, empathisch, humoristisch, communicatief vaardig, deskundig, resultaatgericht en altijd positief.

Contact

Mobiel: 06 50 86 92 34 

Email: m.pieters@telengy.nl 

LinkedIn profiel adviseur