Home » Adviseurs » Menno Pieters

Menno Pieters

“Als je denkt hoe je altijd dacht, dan krijg je wat je altijd kreeg. Verandering begint bij anders denken!” 

  

Profiel

Menno is een altijd positieve, energieke en bovenal creatieve veranderingsmanager met een balans tussen lef en gezond verstand. Veranderingen in een organisatie komen binnen als plicht, wens, of als probleem. Alle veranderingen treffen de mens op en op elk niveau. Menno is de adviseur die u belt als u verandering op een constructieve wijze door wilt voeren, met een tevreden management, medewerker, en burger als resultaat. Per plicht, wens, of probleem wordt bekeken wat nodig is om tot een optimaal resultaat te komen. De aanpak van Menno is net even anders dan gebruikelijk. Projecten, processen en veranderingen worden door hem afgestemd op persoonlijke behoefte met als resultaat een optimale beleving van de veranderingen.

Inmiddels is Menno al 25 jaar werkzaam in de ICT-branche, waarvan de laatste 14 jaar bij semi-, rijks- en lokale overheidsinstanties. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan met het realiseren van complexe applicatie- en infrastructuren, leidinggeven en managementfuncties. Dit maakt hem een goede sparringpartner op elk niveau in de organisatie. Ondanks de ervaring die hij met zich meebrengt, is Menno ervan overtuigd dat elke situatie, elke organisatie, elk team anders is en een eigen aanpak vereist. Mensenwerk betekent in zijn ogen maatwerk.

Specialismen

Leiding geven, projectmanagement, programmamanagement, servicemanagement, verandermanagement, bedrijfsvoering, ICT-architectuur, ICT- en applicatieaanbestedingen, HNW, coaching.

Contact

Mobiel: 06 50 86 92 34 

Email: m.pieters@telengy.nl 

LinkedIn profiel adviseur