Home » Adviseurs » Sabrina de Graaf

Sabrina de Graaf

“Zonder data is alles gewoon een mening.”

Profiel

Sabrina is een enthousiast, maar ook een doelgericht en analytisch individu. Per 1 februari is zij gestart als Junior Consultant bij Telengy, naast haar master in Data Science aan de Universiteit van Tilburg.

Met haar “open-minded” instelling en affiniteit voor data-gedreven werk, is zij in staat om binnen uw organisatie de doelstellingen te behalen en binnen het publieke domein een verschil te maken. Het publieke domein is in bezit van veel machtige data en Sabrina is van mening dat er in de toekomstvisie van het publieke domein, een behoefte groeit voor het efficiënt gebruikmaken van deze data.

Sabrina werkt graag met het oog op detail en intensieve communicatie onderling naar de lokale overheden toe, met als doel om elkaar tot zoveel mogelijk innovaties en maatschappelijke bijdragen te stimuleren.

Specialismen

Datagedreven werken, informatiemanagement.

Contact

E-mail: s.d.graaf@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Sabrina

  • De ontbrekende kaders bij data ethiek overheden

    Vele gemeenten digitaliseren en leggen een grotere focus op datagedreven werken, maar de vertaling ervan naar de praktijk blijkt nog erg lastig te zijn. Raadsleden en wethouders vertellen dat gemeenteraden er momenteel nog maar weinig aandacht aan besteden (Raad weten met digitalisering, Rathenau Instituut, 2020). Datagedreven werken is van praktische noodzaak om op alle vlakken […]

  • Even voorstellen… Sabrina de Graaf

    Sinds 1 februari 2021 ben ik werkzaam als Junior Consultant bij Telengy en ik zal mijzelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Sabrina de Graaf en op het moment ben ik bezig met mijn master Data Science aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb een achtergrond in het internationale bedrijfsleven en heb tussen mijn bachelor […]