Home » Adviseurs » Willem Swinkels

Willem Swinkels

“Alles zelf doen is optellen; samenwerken is vermenigvuldigen.”

Willem Swinkels

Profiel

Door zijn verschillende studies heeft Willem veel kennis opgedaan over het openbaar bestuur. Deze kennis heeft hij aangevuld met onderzoek naar intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en organisatiestructuren. Zijn doel is om een maatschappelijke bijdrage te leveren en zo het publieke domein te verbeteren.

Daarnaast heeft Willem door zijn ervaring als gemeenteraadslid een hoge politiek-bestuurlijke sensitiviteit ontwikkeld. Vanuit deze rol houdt hij zich bezig met ruimtelijke ordening, het sociaal domein, intergemeentelijke samenwerking, onderwijs en openbare ruimte.

Willem werkt resultaatgericht en met het oog op de toekomst. Het verbinden van verschillende beleidsterreinen en het bevorderen van samenwerking staan voor hem voorop. Veranderen kun je namelijk niet alleen, maar samenwerking is daarvoor noodzakelijk. Hij is graag de spin in het web in het bij elkaar brengen van verschillende beleidsvelden.

Tot slot krijgt Willem energie van het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken. Hij vindt het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het oplossen van een complex probleem. Met zijn enthousiasme kan hij mensen daarin meenemen en zorgen voor een passend resultaat.

Specialismen

Coachen & trainen, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden, sociaal domein, ruimtelijke ordening, beleid en onderzoek.

Kerncompetenties

Analytisch, zelfstandig, resultaatgericht, enthousiast en hulpvaardig.

Contact

Mobiel: 06 31 95 00 90
E-mail: w.swinkels@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Willem

  • Even voorstellen… Willem Swinkels

    Per 1 januari ben ik bij Telengy gestart in de rol van adviseur. Al vanaf de middelbare school heb ik een grote fascinatie voor politiek en bestuur. Om die reden ben ik Bestuurskunde en later de master Public Governance gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens verschoof mijn interesse meer richting de managementkant van […]