Home » Actueel » Even voorstellen… Elise Hermans

Even voorstellen… Elise Hermans

Elise creëert een eerlijkere en duurzamere wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van verantwoorde datagedreven oplossingen. Door haar ervaring in internationale ontwikkelingsprojecten kan Elise snel de diepere behoeften uit organisaties, samenleving en inwoners naar bovenhalen. Na enige tijd in Israël gewoond en gewerkt te hebben kunnen we van Elise wel stellen dat ze een flexibele mentaliteit heeft en zich gemakkelijk aanpast aan unieke situaties.

Vanuit haar achtergrond bij universitaire kennisinstellingen kan Elise theoretische concepten binnen datawetenschappen en kunstmatige intelligentie omzetten naar praktische oplossingen. De combinatie met sterk projectmanagement en het helder communiceren over deze vaak complexe materie stellen haar in staat om oplossingen te ontwikkelen voor gevarieerde maatschappelijke opgaven en organisatievraagstukken.

Kortom, of het nu gaat om het creëren van duurzame ontwikkelingsoplossingen of het bevorderen van inclusiviteit, Elise wil graag samenwerken met organisaties die digitale technologie willen gebruiken voor positieve verandering.