Home » Adviseurs » Aleida Moerkerken

Aleida Moerkerken

Profiel

Per 1 januari 2024 ben ik gestart bij Telengy als adviseur. Ik heb 21 jaar overheidservaring in verschillende rollen, vooral gericht op bedrijfsvoering, organisatie en -ontwikkeling, dienstverlening, mensen en teams. Mijn meest recente ervaring ligt op HR-vlak en management. Op al deze vlakken is er sprake van toenemende digitalisering. Een mooie ontwikkeling met mooie kansen én uitdagingen. Goede en slimme keuzes hierin, passend bij een organisatie én bij inwoners, bedrijven en instellingen zijn essentieel. Ik geloof erin dat mensen hierbij nog altijd het verschil maken. De uitdaging van veel organisaties is om flexibel te zijn en te kunnen blijven aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dit zit in mensen, in hoe een organisatie is ‘georganiseerd’ qua structuur en overleggen en in systemen. Wanneer dit binnen een organisatie goed geregeld is, wordt er met plezier en enthousiasme gewerkt en worden uitdagingen makkelijker.

Iedere organisatie is uniek en de uitdagingen verschillend. Ik help organisaties graag bij deze uitdagingen, samen met de mensen in de organisatie. Daarbij vind ik het belangrijk om waarde toe te voegen aan organisaties en opdrachten zo uit te voeren, dat de organisatie verder kan wanneer de opdracht is geëindigd.

Specialismen

Dienstverlening, bedrijfsvoering, organisatie, sociaal domein, management.

Contact

Mobiel: 06 25 31 33 06 
E-mail: a.moerkerken@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Aleida

  • Even voorstellen… Aleida Moerkerken

    Per 1 januari 2024 ben ik gestart bij Telengy als adviseur. Ik heb 21 jaar overheidservaring in verschillende rollen, vooral gericht op bedrijfsvoering, organisatie en -ontwikkeling, dienstverlening, mensen en teams. Mijn meest recente ervaring ligt op HR-vlak en management. Op al deze vlakken is er sprake van een toenemende digitalisering. Een mooie ontwikkeling met mooie […]