Home » Adviseurs » Rik Duijmelinck

Rik Duijmelinck

Rik Duijmelinck

Per 1 november 2018 ben ik als adviseur bij Telengy begonnen. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het Nederlandse openbaar bestuur en de krachtenvelden binnen dit domein. Het speelveld tussen de politiek, inwoners en het ambtelijk apparaat zorgt voor een complexe en interessante omgeving. 

In 2012 ben ik begonnen met de opleiding Overheidsmanagement/bestuurskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Daar heb ik de gemeentelijke wereld beter leren kennen en tevens ervaring opgedaan binnen gemeentelijke organisaties. Nadat ik deze opleiding had afgerond, heb ik ervoor gekozen om mezelf op de Radboud Universiteit gedurende twee jaar verder te ontwikkelen op het gebied van het openbaar bestuur. In 2018 heb ik mijn WO-master omtrent gemeentelijke herindelingen afgerond. Gedurende deze periode heb ik ontdekt dat het integraal werken en afdeling overstijgend denken een belangrijke opgave is waarvoor ik me graag wil inzetten! 

Ik zou mezelf omschrijven als iemand die situaties analytisch en integraal bekijkt en daarnaast zelfstandig en verbindend werkt. Het is van belang om ervoor te zorgen dat men op de juiste manier wordt meegenomen binnen (verander)processen. Daarbij is het van belang om rekening te houden met de krachtenvelden die er binnen een gemeente spelen. Ook ben ik doelgericht en bijt ik me voor 100% vast in de vraagstukken die voor me liggen. 

Ik kijk er enorm naar uit om mezelf als adviseur in te zetten voor het maatschappelijk belang binnen gemeentelijke organisaties. Door mijn leergierige houding wil ik me graag snel ontwikkelen om de steeds complexere problemen en opgave op een adequate manier op te pakken. Dit breid ik graag uit met de ervaring binnen de opleidingsprogramma’s vanuit Telengy en de ervaring die ik gedurende diverse uitdagende opdrachten in het werkveld opdoe. 

Contact

E-mail: r.duijmelinck@telengy.nl