Home » Actueel » Even voorstellen… Ron de Vet

Even voorstellen… Ron de Vet

Telengy heet weer een collega welkom: Ron de Vet. Hieronder stelt hij zichzelf aan u voor:

Ron de Vet

Ron de Vet

Sinds 1 januari jl. ben ik werkzaam bij Telengy als adviseur / projectmanager. Ik doe dat vanuit een brede kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studies landmeten, informatica, geografische informatiesystemen (GIS) en mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven en bij de overheid. Jezelf blijven ontwikkelen en je omgeving daarin meenemen vind ik belangrijk, daarom volg ik op dit moment een masterclass verandermanagement (als onderdeel van een MBA-opleiding). Ontwikkelen betekent voor mij ook bijdragen aan de ontwikkeling van anderen en hen kansen bieden. Daarom ben ik onder meer lid van de commissie van toezicht bij Hogeschool Utrecht en bestuurslid van een stichting die kinderen een (financieel) laagdrempelige mogelijkheid biedt om te sporten.

Als adviseur en manager help ik organisaties en medewerkers verder in hun ontwikkeling, door het initiëren van of begeleiden bij (strategische) veranderingen, te stroomlijnen, samen te werken en door te coachen. Soms bestaat mijn werk uit ‘even op de winkel passen’, maar ook dan is een volgende stap of een verbetering dichtbij omdat dat vaak een frisse kijk vereist. De ontwikkelingen naar minder en overzichtelijkere regels, meer zelfstandigheid en meer ruimte voor eigen initiatief hebben mijn bijzondere aandacht. Mijn uitgesproken kracht ligt daarbij in het leggen van de verbinding met de inhoud als er een relatie is met het ontwerp, de realisatie of het beheer van onze leefomgeving.

Om die zelfstandigheid en initiatieven mogelijk te maken willen we goede dienstverlening en dat het liefst de klok rond. De basis hiervoor ligt naar mijn mening in bekwame en gemotiveerde medewerkers, een goede informatiehuishouding, degelijke digitale basisvoorzieningen, duidelijkheid en vertrouwen. Mijn uitgangspunt bij een initiatief van een burger of bedrijf is altijd het doel van het initiatief in plaats van de vraag of het wel mag. Processen en informatiestromen worden bij voorkeur zodanig ingericht dat dienstverlening digitaal gebeurt waar dat kan en persoonlijk waar dat moet. Mijn aanpak is doelgericht, zonder dat de route daarheen een rechte lijn hoeft te zijn. Mijn keuze voor Telengy komt voort uit het feit dat zowel Telengy als ikzelf de drijfveer en kwaliteiten hebben om kennis, menskracht en oplossingen in te zetten voor vraagstukken op strategisch en tactisch niveau. En daarbij geldt bovenal: gewoon doen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron de Vet op 06 42 46 84 14 of via r.d.vet@telengy.nl.