Home » Actueel » Even voorstellen…Thor Berns

Even voorstellen…Thor Berns

Mijn naam is Thor Berns en ik ben verheugd dat ik sinds 1 september ben gestart bij Telengy. Mijn carrière ben ik begonnen bij Accenture, waar ik waardevolle ervaring heb opgedaan in de energiesector en de beheer- en onderhoudssector. Deze uitdagende opdrachten hebben me geholpen snel te groeien als beginnende consultant en hebben mijn kennis en vaardigheden in verschillende aspecten van programma’s, projecten, services en management uitgebreid.

In de loop van een masterclass consultancy heb ik mijn kennis op het gebied van verschillende projectmanagementmethoden aanzienlijk verdiept. Het is noemenswaardig dat ik niet alleen gecertificeerd ben in Lean, Prince2, Agile en Scrum, maar ook waardevolle werkervaring heb opgedaan in deze vakgebieden. Dit heeft me in staat gesteld om niet alleen de theorie te begrijpen, maar ook om deze concepten met succes toe te passen in praktijksituaties.

Wat anderen over mij zeggen, is dat ik een gedreven en eerlijke probleemoplosser ben. Ik haal voldoening uit analytische uitdagingen en de interactie met mensen. Het is voor mij van essentieel belang om betrokken te zijn bij het succes van mijn collega’s en onze klanten.

De reden dat ik voor Telengy heb gekozen, is omdat ontwikkeling en persoonlijk contact hier hoog in het vaandel staan. Ik geloof sterk in voortdurende groei en het delen van kennis om te blijven verbeteren als professional en als mens. Telengy’s toewijding aan deze waarden spreekt mij enorm aan en ik ben dan ook enthousiast om bij te dragen aan de visie van dit bedrijf.