Home » Adviseurs » Andriesa van der Klis

Andriesa van der Klis

 “Processen bedenk je niet, ze bestaan. De kunst is ze zichtbaar en efficiënt te maken.”

Profiel

Andriesa is analytisch, resultaatgericht en ziet de wereld in structuren. Gecombineerd met een voorkeur voor open en duidelijke communicatie, en een empathische basishouding, streeft ze ernaar om in haar werk oog te houden voor alle betrokken belangen, om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

Ze houdt zich graag bezig met alles rondom processen. Of het nu gaat om het structureren van informatie, het stroomlijnen van werkzaamheden, het inrichten van werkprocessen in een applicatie, of het vertalen van doelen en visie naar concreet uitvoerbare processen.

In de complexe wereld van digitale dienstverlening door de lokale overheid, wil ze graag een verbinder zijn. Haar kracht ligt in de combinatie van het vermogen om processen en hun impact te doorzien, en mensen en hun drijfveren serieus te nemen. Dit zijn voor haar de randvoorwaarden voor een succesvol project.

Specialismen

Projectleiding, dienstverlening, informatiemanagement, Omgevingswet, verbinden.

Contact

Mobiel:  06 15 24 10 98
E-mail: A.v.d.Klis@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Andriesa

  • Logius stopt in 2022 met uitgifte webcertificaten PKIoverheid

    Logius liet afgelopen zomer weten dat de uitgifte van publiek vertrouwde webcertificaten (SSL/TLS) onder PKIoverheid per 4 december 2022 stopt. In vogelvlucht neemt dit artikel u mee in wat dit betekent voor uw organisatie en hoe Telengy u kan helpen bij deze transitie. Achtergrond van uitgiftestop PKIoverheid Nadat in 2019 en 2020 incidenten plaatsvonden rondom […]

  • Even voorstellen… Andriesa van der Klis

    Vanaf 1 november heet Telengy mij welkom als adviseur. Toen ik 6 jaar geleden mijn literatuur- en cultuurgerichte opleiding afrondde, had ik nooit voorzien dat de lokale overheid en de IT mijn thuisbasis zouden worden. Na mijn opleiding was het boekenvak een logische keuze geweest, maar mijn uit de kluiten gewassen hobby bleek voor mij […]