Home » Actueel » Even voorstellen… Andriesa van der Klis

Even voorstellen… Andriesa van der Klis

Vanaf 1 november heet Telengy mij welkom als adviseur. Toen ik 6 jaar geleden mijn literatuur- en cultuurgerichte opleiding afrondde, had ik nooit voorzien dat de lokale overheid en de IT mijn thuisbasis zouden worden.

Na mijn opleiding was het boekenvak een logische keuze geweest, maar mijn uit de kluiten gewassen hobby bleek voor mij niet per se de juiste loopbaankeuze. Ik heb ervoor gekozen om bij SIM aan de slag te gaan. Mijn belangrijkste beweegredenen: de mogelijkheid om mij als professional te ontwikkelen, én het feit dat SIM als front-office leverancier voor de lokale overheid actief is, waarmee ik mijn behoefte aan maatschappelijk relevant werk invulling kon geven. Bij Telengy krijg ik nu de kans om deze ambities verder te ontwikkelen en vanuit directere betrokkenheid bij te dragen aan de uitdagingen van gemeenten met betrekking tot digitale dienstverlening.

Als jongste dochter in een groot gezin heb ik een sterk empathisch vermogen ontwikkeld. Ook heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de belangen van verschillende mensen te kunnen herkennen en te verenigen richting een gemeenschappelijk doel. Ik ben op mijn best wanneer ik deze vaardigheden kan combineren met mijn analytische blik, abstracte denkvermogen en detailgerichte manier van werken.

In de complexe wereld van digitale dienstverlening door de lokale overheid, wil ik graag een verbinder zijn. Mijn kracht ligt in de combinatie van het vermogen om processen en hun impact te doorzien, en mensen en hun drijfveren serieus te nemen. Dit zijn voor mij de randvoorwaarden voor een succesvol project.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andriesa van der Klis, adviseur bij Telengy, A.v.d.Klis@telengy.nl.