Home » Actueel » Kennisplatform 3D en Omgevingswet: hoe verandert het onze gemeente?

Kennisplatform 3D en Omgevingswet: hoe verandert het onze gemeente?

Op 8 en 9 maart 2018 vindt er (inmiddels al voor de 19de keer) weer een bijeenkomst plaats van het Kennisplatform Organisatieontwikkeling dat door Telengy wordt georganiseerd. De bijeenkomst vindt plaats bij de gemeente Twenterand.

Het centrale thema deze keer luidt:

“3D en Omgevingswet: hoe verandert het onze gemeente?”

Uitgebreide informatie over het programma en de sprekers vindt u in deze brochure. U kunt zich inschrijven tot en met 8 februari.

Meer weten of deelnemen?

U kunt Ger Manders bereiken via 06 29 52 73 40 of via g.manders@telengy.nl.


Het Kennisplatform Organisatieontwikkeling is een reeks van bijeenkomsten waarbij gemeentemanagers, samen met collega’s van andere gemeenten, geïnformeerd worden over en aan de slag gaan met onderwerpen die er volgens henzelf toe doen. De onderwerpen die in het kennisplatform worden behandeld zijn allemaal actueel, maar bovendien door de deelnemers zelf gekozen. Het aantal deelnemers per bijeenkomst bedraagt maximaal 15. Hierdoor is de interactie met de sprekers/inleiders en met de deelnemers onderling gegarandeerd. Het doel is het uitwisselen van ideeën en ervaringen.

De organisatie en coördinatie is in handen van gemeenteadviseur Ger Manders. Elke bijeenkomst bestaat uit drie dagdelen op donderdagmiddag – en -avond en vrijdagochtend. De bijeenkomst begint en eindigt met een gezamenlijke lunch. De gemaakte kosten worden over de deelnemers verdeeld. Aan de afgelopen 18 bijeenkomsten namen steeds 10-15 gemeentemanagers deel, waardoor de kosten tussen de € 300,- en € 450,- per bijeenkomst bedroegen. De kosten worden gemaakt voor de beloning voor de sprekers, de organisatie, de hotelovernachting en de lunches/diner.