Home » Adviseurs » Anne-Marie Bruggert

Anne-Marie Bruggert

“Veranderen in organisaties, dat doe je samen.”

Anne-Marie is een gedreven, resultaatgerichte programma- en projectleider met goede sociale antennes en een open oog voor de mensen in haar omgeving. Analytisch sterk, integer en met een passie voor coaching en ontwikkeling van mensen. Anne-Marie heeft veel praktijkervaring met management, veranderprocessen en projecten binnen de overheid en daaraan verbonden organisaties. Die ervaring past zij telkens creatief toe in nieuwe situaties. Als procesbegeleider zet Anne-Marie de grote lijnen uit en geeft de betrokken bestuurders, secretarissen, managers en medewerkers alle ruimte om op een prettige en constructieve manier naar elkaar toe te groeien. Anne-Marie is een adviseur die gemakkelijk op strategisch en tactisch niveau opereert en ook de taal van de werkvloer goed verstaat. Daardoor kan zij lange termijn doelen realiseren met draagvlak van de mensen die het moeten doen. Anne-Marie wordt door anderen getypeerd als een manager die haar opdrachten voortvarend oppakt en als een teamspeler, inspirerend en resultaatgericht tot resultaat brengt. Anne-Marie is een leider die gaat voor draagvlak, voor het ombuigen van weerstanden en individuen smeden tot een team.

Anne-Marie haar expertise ligt op het vlak van procesmanagement, zaakgericht werken, intergemeentelijke samenwerking en project- en programmamanagement. Hieronder vallen onder meer het (her)inrichten van organisaties en bedrijfsprocessen, project- en programmamanagement en het realiseren van samenwerkingsverbanden tussen organisaties. Daarnaast heeft Anne-Marie een bijzondere affiniteit met procesmanagement, digitaal en zaakgericht werken en organisatieontwikkeling.

Specialismen

Project- en programmamanagement, dienstverlening, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden, digitaal werken, zaakgericht werken.

Contact

Mobiel: 06 31 96 90 34
E-mail: a.bruggert@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Anne-Marie

  • Even voorstellen… Anne-Marie Bruggert

    Na diverse omzwervingen bij organisaties tussen overheid en markt, ben ik in februari gestart bij Telengy. Managementervaring heb ik opgedaan in de financiële, bedrijfsvoerings- en beleidsomgeving. De laatste jaren ben ik enthousiast geraakt door de vraagstukken die de toenemende digitalisering met zich meebrengt. Steeds weer raak ik onder de indruk van de meerwaarde van samenwerken […]