Home » Adviseurs » Eline van Lieshout

Eline van Lieshout

Het begint bij “wij”.

Profiel

Graag werkt Eline aan complexe maatschappelijke vraagstukken met een concrete optimalisatie als uitkomst. Met haar achtergrond in de psychologie weet Eline de mens bij elk project te betrekken. Door bijvoorbeeld de eindgebruiker centraal te zetten, verbinding met de organisatie(s) voorop te stellen, succesvol multidisciplinair samen te werken of een combinatie van deze facetten. Elke uitdaging die zij aangaat heeft als motto; Het begint bij “wij”.

Als ambitieuze creatieveling denkt ze graag buiten de gebaande paden om tot innovatieve oplossingen te komen. De projecten waar Eline het verschil maakt, liggen op het snijvlak van digitalisering en organisatie waarbij processen worden geoptimaliseerd. Hierin faciliteert zij het proces door haar organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden in te zetten.

Eline raakt gemotiveerd door verandering binnen een organisatie. Haar ambitie ligt dan ook bij verandermanagement, het faciliteren van innovatieve projecten/processen en het uitwerken van strategische plannen.

Met veel energie en enthousiasme zet Eline zich graag in om haar omgeving makkelijker en plezieriger te maken. Een project moet niet alleen zijn doel behalen, maar ook een plezier zijn om met elkaar uit te voeren. Zo ontstaat er genoeg animo voor de volgende uitdaging!

Specialismen

Projectleiding, dienstverlening, informatiemanagement, samenwerken, verandermanagement

Contact

Mobiel: 06 14 31 62 03
E-mail: e.v.lieshout@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Eline

  • Design Thinking: ontwerpen voor betere dienstverlening

    Overheidsorganisaties hebben te maken met diverse en complexe uitdagingen met het doel deze vraagstukken zo snel en goed mogelijk op te lossen. Een populair gedachtegoed daarbij is ‘we gaan van buiten naar binnen beredeneren’. Veel gemeentelijke uitdagingen zijn voor inwoners weinig intuïtief. Hoewel de ambitie ‘de gebruiker centraal te zetten’ er altijd wel is, blijkt […]

  • Even voorstellen… Eline van Lieshout

    Vanaf 1 juni mag ik mezelf met trots adviseur bij Telengy noemen. In deze introductie stel ik mijzelf graag voor. Mijn naam is Eline van Lieshout en in het kort ben ik een georganiseerde creatieveling met een passie voor innovatie. Na mijn studie psychologie ben ik in de wereld van ICT voor overheidsorganisaties aan de […]