Home » Adviseurs » Masja Roselaar

Masja Roselaar

“Kennis delen brengt iedereen verder.”

Profiel

Binnen het complexe speelveld van beschikbare middelen, maatschappelijke opgaven en uiteenlopende belangen moet u als overheid weloverwogen beslissingen nemen. Masja ondersteunt u daarin door te zorgen dat u over de juiste informatie beschikt. Ze doet dat door processen te stroomlijnen, systemen te koppelen en gegevensverzamelingen op elkaar af te stemmen.

Masja houdt van open communicatie en duidelijke taal. Ze is een echte netwerker en hecht veel waarde aan het overdragen en delen van kennis. Dat brengt iedereen verder.

Samen met haar kennis van gemeentelijke organisaties en de techniek brengt ze duidelijke visie en een aanstekelijk enthousiasme mee om aan de slag te gaan.

Specialismen

Basisregistraties, Samenhangende Objecten Registratie (SOR), projectleiding, procesoptimalisatie, functioneel applicatiebeheer, ICT- implementatietrajecten.

Contact

Mobiel: 06 49 41 66 57
E-mail: m.roselaar@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Masja

  • Mijn ervaringen met de Omgevingswet: schakelen!

    Ik ben actief bij twee verschillende opdrachtgevers met de Omgevingswet. Bij een softwareleverancier en bij een gemeente. Dit is een hele mooie mogelijkheid om de implementatie van de wet vanuit verschillende oogpunten te bekijken… Masja Roselaar, expert KennisCentrumOmgevingswet.nl en Telengy-adviseur beschrijft ‘Mijn ervanringen met de Omgevingswet: schakelen!‘.

  • Even voorstellen… Masja Roselaar

    Vanaf 1 februari ben ik ‘die nieuwe collega’ bij Telengy. Na jarenlang bij Grontmij/Sweco te hebben gewerkt en de afgelopen jaren bij de ABG-gemeenten, ga ik de zaken nu eens van een andere kant bekijken. Was dat eerst als softwareleverancier en daarna van de gebruikerskant. Nu ga ik er als extern adviseur mee aan de […]