Home » Adviseurs » Masja Roselaar

Masja Roselaar

“Kennis delen brengt iedereen verder.”

Profiel

Binnen het complexe speelveld van beschikbare middelen, maatschappelijke opgaven en uiteenlopende belangen moet u als overheid weloverwogen beslissingen nemen. Masja ondersteunt u daarin door te zorgen dat u over de juiste informatie beschikt. Ze doet dat door processen te stroomlijnen, systemen te koppelen en gegevensverzamelingen op elkaar af te stemmen.

Masja houdt van open communicatie en duidelijke taal. Ze is een echte netwerker en hecht veel waarde aan het overdragen en delen van kennis. Dat brengt iedereen verder.

Samen met haar kennis van gemeentelijke organisaties en de techniek brengt ze duidelijke visie en een aanstekelijk enthousiasme mee om aan de slag te gaan.

Specialismen

Basisregistraties, Samenhangende Objecten Registratie (SOR), projectleiding, procesoptimalisatie, functioneel applicatiebeheer, ICT- implementatietrajecten.

Contact

Mobiel: 06 49 41 66 57
E-mail: m.roselaar@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Masja

 • De waarde van datagedreven werken: praktische tips voor verbetering 

  In het moderne digitale tijdperk is data een waardevol goed geworden. Organisaties die beslissingen nemen op basis van data kunnen aanzienlijke voordelen behalen. Dit geldt ook voor de overheid. Datagedreven werken biedt de mogelijkheid om efficiëntie te vergroten, beleidsbeslissingen te verbeteren en de dienstverlening aan burgers te optimaliseren. In dit artikel bespreken we de waarde […]

 • Wat kan ik nog doen in deze laatste 3 maanden voordat de Omgevingswet ingaat?

  Het kan zijn dat je paniek begint te voelen. Heb je alles onder controle? Of kun je toch nog wat handvaten gebruiken om in deze laatste 3 maanden de juiste keuzes te maken? Ervan uitgaande dat de Omgevingswet ingaat op 1 januari 2024 uiteraard.  In dit artikel focussen we op wat je nog kunt doen […]

 • Mijn ervaringen met de Omgevingswet: schakelen!

  Ik ben actief bij twee verschillende opdrachtgevers met de Omgevingswet. Bij een softwareleverancier en bij een gemeente. Dit is een hele mooie mogelijkheid om de implementatie van de wet vanuit verschillende oogpunten te bekijken… Masja Roselaar, expert KennisCentrumOmgevingswet.nl en Telengy-adviseur beschrijft ‘Mijn ervanringen met de Omgevingswet: schakelen!‘.

 • Even voorstellen… Masja Roselaar

  Vanaf 1 februari ben ik ‘die nieuwe collega’ bij Telengy. Na jarenlang bij Grontmij/Sweco te hebben gewerkt en de afgelopen jaren bij de ABG-gemeenten, ga ik de zaken nu eens van een andere kant bekijken. Was dat eerst als softwareleverancier en daarna van de gebruikerskant. Nu ga ik er als extern adviseur mee aan de […]