Home » Actueel » Even voorstellen… Masja Roselaar

Even voorstellen… Masja Roselaar

Vanaf 1 februari ben ik ‘die nieuwe collega’ bij Telengy. Na jarenlang bij Grontmij/Sweco te hebben gewerkt en de afgelopen jaren bij de ABG-gemeenten, ga ik de zaken nu eens van een andere kant bekijken. Was dat eerst als softwareleverancier en daarna van de gebruikerskant. Nu ga ik er als extern adviseur mee aan de slag. Ik zal me gaan richten op projectleiding en advies in implementatietrajecten, functioneel beheer, en diverse adviesopdrachten.

Een aantal van de collega’s bij Telengy zijn bij mij al bekend van mijn opleiding Landmeetkunde/Geodesie in Utrecht en mijn werk bij Grontmij/Sweco. En als je alleen maar goede verhalen hoort, word je natuurlijk nieuwsgierig. De kennismaking ervaar ik al als een warm bad, dus ik heb er zin om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Door mijn opleiding heb ik veel interesse in opdrachten met een geografische component. Zo loopt er in het geo-domein een mooie ontwikkeling: de Samenhangende Objecten Registratie. En de Omgevingswet bevat natuurlijk ook geografische objecten. De ICT kant ben ik verder ingegroeid door nauw samen te werken met softwareontwikkelaars en informatiemanagers en -architecten. En in deze functie kan ik daar mooi weer de combinatie in vinden.

Ik hou van open communicatie en pak graag aan. Dat heeft me ook op het gebied van hobby’s veel leuke ervaringen opgeleverd. Nog altijd ben ik er trots op een marathon te hebben gelopen en een halve triathlon te hebben voltooid. En als het dan even niet lukt vanwege blessures, dan zoek ik andere manieren om actief buiten bezig te zijn. Groenten oogsten bij de lokale zelfoogsttuinderij doe ik erg graag en ook wandelen, hardlopen en fietsen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Masja Roselaar, adviseur bij Telengy, m.roselaar@telengy.nl of 06 49 41 66 57.