Home » Actueel » Even voorstellen… Stella Mol

Even voorstellen… Stella Mol

 

Stella Mol

Stella Mol

Sinds 1 april 2017 ben ik werkzaam als adviseur bij Telengy. Vanwege mijn interesse in de maatschappij heb ik Culturele Antropologie gestudeerd en vervolgens gekozen mij verder te ontwikkelen in informatie-, proces- en verandermanagement. Wat mij hierin enorm fascineert, is hoe bedrijfsvoering en technologie in relatie staan tot de mens. De opleiding aan de Academy for Information & Management heeft mij veel inzicht geboden in complexe informatie- en verandervraagstukken en hoe je deze met design thinking kunt benaderen.

Anders denken, samenwerken met

Als millennial intrigeert het mij als ik zie hoe er binnen de overheid wordt gewerkt – in de breedste zin van het woord. Wat het effect is van organisatieontwikkelingen, procesveranderingen of nieuwe technologieën. Maar ook de manieren waarop hiermee wordt omgegaan en wat de geschreven, maar juist ook ongeschreven regels zijn. De omslag in het anders denken en het samenwerken met, in plaats van vóór. Steeds meer in interactie mét de burger, ondernemer, partner of andere overheidsinstantie. Al deze zaken maken mij erg nieuwsgierig en doen mijn handen jeuken om er meer over te weten te komen. Daarna concreet tot actie overgaan en ambities of plannen waarmaken, geeft mij dan de meeste voldoening.

Kennis van groot belang

Kennis is de som van expliciete informatie, en impliciete informatie in de vorm van ervaring, vaardigheden en houding. Door de steeds snellere ontwikkelingen in de maatschappij is deze kennis van groot belang voor de overheid. Bij Telengy komt dit allemaal samen. Daarom heb ik ervoor gekozen mij hier verder te ontwikkelen.

Tikkeltje uitgesproken

Mijn persoonlijk doel is mezelf in de praktijk verder te ontwikkelen om een bijdrage te kunnen leveren als onderzoekende, zelfstandige, en tikkeltje uitgesproken – adviseur en verbinder.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stella Mol, adviseur bij Telengy, via tel. nr. 06 33 13 75 05 of via e-mail: s.mol@telengy.nl.