Home » Actueel » Even voorstellen… Teuntje Brouns

Even voorstellen… Teuntje Brouns

Teuntje Brouns

Teuntje Brouns

Tijdens mijn studietijd ben ik in aanraking gekomen met verandertrajecten met het snijvlak ICT binnen de lokale overheid. Wat mij in deze trajecten sterk aantrok was het oog voor de gebruikersorganisatie bij de informatievoorziening. Daarnaast de aandacht voor de menselijke kant bij de implementatie van deze systemen. Je kan nog zulke dure software hebben aangeschaft maar sluit deze wel aan op het doel, de informatiebehoefte? Is de informatievoorziening zo ingericht, dat de medewerkers op de juiste manier worden geïnstrueerd en werkt het ook?

Ambitie in informatiemanagement

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan in diverse functies op het gebied van procesoptimalisaties en digitalisering in het publieke en sociaal domein, merkte ik dat mijn ambitie en kwaliteiten in het informatiemanagement liggen. Na een traineeship information management ben ik sinds 1 april actief bij Telengy. Door deelname aan de Telengy Academy en kennisdeling met collega-adviseurs zal ik mij voortdurend kunnen en blijven ontwikkelen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Teuntje Brouns, adviseur bij Telengy, via tel. nr. 06 21 29 64 20 of via e-mail: t.brouns@telengy.nl.