Home » Adviseurs » Paul Jansen

Paul Jansen

“Innoveren is iets nieuws samen implementeren.”

Paul Jansen

Profiel

Paul is een deskundige adviseur die al sinds 2001 bij de lokale overheid werkzaam is. Hij heeft als Informatie Architect ruime ervaring in de verschillende domeinen van de gemeente. Daarnaast beschikt hij over veel vakinhoudelijke kennis en is een gesprekspartner voor zowel management als technici.

In zijn werk is Paul resultaatgericht en kan hij snel problemen doorgronden, mede door zijn analytische houding. De goede sociale en communicatieve vaardigheden van Paul zorgen voor een heldere vertaling van theorie naar de praktijk. Collega’s beschrijven hem als pragmatisch, gedreven en behulpzaam. Hij creëert met gepaste humor een prettige werksfeer. Ook gaat het anticiperen op veranderende situaties Paul goed af. Dit kan hij goed inzetten bij gemeenten, die veel te maken krijgen met wetswijzigingen en maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Specialismen

Common Ground, Digitaal Stelsel Omgevingswet, zaakgericht werken, dienstverlening, (informatie) architectuur, innovatie.

Kerncompetenties

Resultaatgericht, analytisch, innovatief, kwaliteitsbewust, behulpzaam.

Contact

Mobiel: 06 53 63 93 02
E-mail: p.jansen@telengy.nl

LinkedIn profiel adviseur

Recente artikelen van Paul

  • Even voorstellen… Paul Jansen

    Per 1 januari 2019 ben ik gestart bij Telengy als adviseur. Ik ben een ervaren Informatie Architect die al sinds 2001 bij de gemeentelijke overheid werkzaam is. In het begin van mijn carrière ben ik als Oracle database beheerder en Unix systeembeheerder begonnen, waarna ik nog enkele jaren projectleiding heb gedaan. Sinds 2011 ligt mijn […]