Home » Actueel » Even voorstellen… Han de Ridder

Even voorstellen… Han de Ridder

Vanaf 1 maart ben ik werkzaam bij Telengy. Na verpleegkunde een heel andere tak van sport, maar een maatschappelijke impact maken blijft als rode draad door mijn werk lopen.

Na mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in wondzorg. Het helpen van mensen vond ik leuk, toch voelde ik mij niet helemaal op mijn plaats. Toen ik in mijn laatste baan bezig was met zorg en data klikte het; de kracht van data om beslissingen te kunnen maken, wilde ik optimaal inzetten. Nadat ik een online cursus data-analytics gedaan had, ben ik in aanraking gekomen met datagedreven werken bij de gemeente Kapelle.

Bij Telengy heb ik de mogelijkheid gevonden om mijzelf in te zetten om het gebruik van data te koppelen aan een maatschappelijke impact. Mijn mensenkennis en sociale vaardigheden die ik heb opgedaan als verpleegkundige, kan ik inzetten in de opgave om datagedreven werken goed te implementeren.

De nabije toekomst zal voor mij bestaan uit het beter leren kennen van Telengy en de overheidssector. Tegelijkertijd wil ik mijzelf blijven ontwikkelen om steeds een stapje verder te komen en mij te ontplooien tot volwaardige sparringpartner.