Home » Actueel » Even voorstellen… Anouk Kersten

Even voorstellen… Anouk Kersten

Per 1 januari begin ik als adviseur bij Telengy. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de dynamiek van actuele sociale vraagstukken. Dit gevoel werd alleen maar versterkt tijdens mijn WO-masters Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken en Sociology: Contemporary Social Problems en onderzoeken die ik gedurende stages uitvoerde in opdracht van diverse lokale overheden en semi-overheden.

Al tijdens het laatste jaar van mijn opleiding ontdekte ik dat het sociaal domein mijn belangstelling had. Het sociaal domein is namelijk volop in ontwikkeling. Zo is er een continue wisselwerking tussen de leefwereld van burgers en de systeemwereld van overheidsorganisaties. Dit maakt het kijken naar sociale vraagstukken juist zo interessant en zorgt ervoor dat ik vol energie aan het werk ga!

Ik wil mezelf graag omschrijven als doelgericht, en bekijk situaties analytisch en nauwkeurig. Daarnaast zorgt dit ervoor dat ik realistische resultaten nastreef. Daarbij vind ik het cruciaal om niet de belangrijkste partij uit het oog te verliezen: de burger.

Om als adviseur mee te kunnen draaien bij projecten in het sociaal domein lijkt me dan ook geweldig. Daarnaast kan ik mezelf continu blijven ontwikkelen door het werken met collega’s en de opleidingsmogelijkheden die Telengy biedt. Door deze kennis en ervaring mee te nemen in mijn identiteit als adviseur, hoop ik sociale vraagstukken in onze steeds complexer wordende samenleving adequaat aan te pakken.