Home » Actueel » Hoe gaat veilig mailen bij u?

Hoe gaat veilig mailen bij u?

Binnen (lokale) overheden komt er steeds meer aandacht voor het veilig mailen en uitwisselen van informatie. Aan het begin van de zomer publiceerden wij een artikel over de implementatie van de verschillende veiligheidsstandaarden voor veilig e-mailen bij lokale overheden. Daarnaast zien wij dat er door organisaties veel verschillende applicaties gebruikt worden, die het veilig uitwisselen van informatie faciliteren.

Wij maken inzichtelijk wat nodig is voor veilig mailen

Veilig mailen is alles inzichtelijk

Er zijn veel verschillende smaken, alle met voor- en nadelen. Telengy wil inzichtelijk maken wat organisaties nodig hebben van een dergelijke applicatie en welke factoren daarbij meespelen. Om daar over de brede linie een idee van te krijgen nodigen we u uit om onze enquête over dit vraagstuk in te vullen. U kunt deze hier vinden.

Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten en de antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Naast deze vragenlijst interviewen we ook diverse organisaties over hun ervaringen met veilig mailen. Alle onderzoeksresultaten komen begin december beschikbaar.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Le Febre , adviseur bij Telengy,  via telefoonnummer 06 55 29 77 09 of via e-mail: w.l.febre@telengy.nl.