Home » Actueel » Laat weten wat u vindt van onze dienstverlening!

Laat weten wat u vindt van onze dienstverlening!

PM, magazine voor de overheid, is bezig met een grootschalig marktonderzoek naar de prestaties van dienstverleners binnen de overheidssector. Ook Telengy is geselecteerd als kandidaat voor de lijst van beste zakelijke dienstverleners 2014. Neem deel aan het onderzoek, beoordeel onze dienstverlening en maak kans op een iPad!

Onderzoek naar onze dienstverlening

Onze dienstverlening beoordelen kan nog tot vrijdag 24 oktober!

In het onderzoek beoordelen functionarissen binnen de overheid de prestaties van dienstverleners met wie ze samenwerken. Laat weten wat u vindt van onze dienstverlening door deelname aan het onderzoek. Uw deelname helpt om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de dienstverleners in de publieke sector.

Het onderzoek voor de achtste editie van de PM Top Beste Dienstverleners wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research. Via de volgende pagina gaat u naar de vragenlijst voor het beoordelen van onze dienstverlening: (link) . De resultaten van het onderzoek worden in december gepubliceerd in een speciale uitgave die wordt bijgesloten bij PM en VNG Magazine, maar worden ook online beschikbaar gesteld.

Telengy en PM danken u bij voorbaat voor uw medewerking!