Home » Actueel » Vitale coalitie herstelt ICT-omgeving gemeente Waalre

Vitale coalitie herstelt ICT-omgeving gemeente Waalre

Op 18 juli 2012 rijden twee auto’s opzettelijk het gemeentehuis van Waalre binnen. Het gevolg was een enorme brand die het monumentale deel van het Waalrese gemeentehuis verwoestte. Voor de Vitale Coalitie ICT ontstond de taak om de ICT-omgeving opnieuw op te bouwen. Dit leidde tot een leerzaam traject met interessante constateringen.

ICT-omgeving

Afspraken beheer ICT-omgeving

De Vitale coalitie ICT Waalre is een publiek-privaat samenwerkingsverband tussen de gemeente Waalre, Telengy en Simac. Deze partners maken gebruik van elkaars kennis, netwerken en streven samen naar concrete resultaten op het gebied van ICT-(verander)trajecten. Eind 2013 hebben deze partijen een overeenkomst getekend, waarin afspraken zijn vastgelegd over het beheer van de ICT-omgeving van de gemeente Waalre. Hiermee heeft de huige samenwerking een extra verdieping gekregen.

Vanuit Telengy is adviseur Harrie Dahlmans betrokken bij de Vitale coalitie ICT Waalre. Samen met de partners is hij erin geslaagd om de ICT-omgeving te herstellen. Een verslag van de werkzaamheden en leermomenten is het lezen in een artikel op de website van inGovernment.