Home » Adviseurs » Roel Ottens

Roel Ottens

Roel Ottens

Profiel

Aan het begin van dit jaar had ik besloten om ondernemer te worden. In samenwerking met een aannemer begon ik kleinschalig te bouwen, ik kreeg de kans om mee te werken aan een sociale onderneming en ik ging trainingen geven in gedragsmatige veranderingen bij organisaties. Ondernemerschap is mij altijd goed bevallen, het is dynamisch, direct bezig zijn in de praktijk en je kan werken voor een maatschappelijke missie. Maar wat miste ik dan?

Welgemeend als mijn idee was over zelfstandig ondernemen miste ik de impact die ik maakte met mijn individuele werkzaamheden. Mijn kracht ligt namelijk niet in bouwprojecten, niet als externe adviseur, trainer of interim, maar in het contact dat ik heb in al deze projecten. Mijn kwaliteit is juist samenwerken.

Na dit inzicht kwam ik aan tafel bij de samenwerkingspartner van de publieke sector, Telengy Management en Advies. Als oud adviseur versta ik hun missie en visie over hoe je duurzaam kan bijdragen aan de Nederlandse samenleving, namelijk: verbinden. Ik geloof dat ik meer impact maak door met mijn collega’s te werken aan het oplossen van vraagstukken dan dat ik individueel werk aan losse opdrachten.

In mijn nieuwe rol als commercieel manager kan ik samenwerken met veel publieke organisaties, ondernemen en mijn kwaliteiten optimaal benutten door verbindingen te leggen tussen organisaties en onze adviseurs. Een nieuw inzicht en een nieuwe stap in mijn carrière waar ik trots op ben.

Contact

Mobiel 06 50 43 15 77

E-Mail: r.ottens@telengy.nl