Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

Deze maand: beheer, coaching, projectleiding en onderzoek. Dat allemaal in één bedrijf, wat een dienstverlening:

Gemeente Berg en Dal

Gemeente Berg en Dal is een opdrachtgever waar we al lang goede banden mee onderhouden. De volgende adviseur, Thor Berns, werkt 400 meter af van het gemeentehuis en heeft daarmee een record te pakken van de minste reistijd. Na een analyse naar de stand van zaken rondom de Wet modernisering elektronisch berichtenverkeer (Wmebv) start Thor nu als projectmedewerker/functioneel beheerder Join.

Gemeente Heumen

Het is een grote opdracht en als trainee ben je nog niet helemaal zeker hoe dit aan te vliegen. Gemeente Heumen vraagt Lizette van der Velden om mee te kijken als coach!

Geodan

In Nederland worden jaarlijks meer dan 100.000 aanvragen ingediend op basis van de  APV (Algemene Plaatselijke Verordening) en Bijzondere wetten. Het ontvangen en verwerken van deze aanvragen kan lopen via decentraal loket (voorheen Rx.Launch). Jorn Berentsen helpt gemeenten bij het implementeren van deze applicatie.

Gemeente Hoeksche Waard

Welke onderzoeken spelen er allemaal in de gemeente en welke data gebruiken we daarvoor en kunnen we die data ook ontsluiten voor een ander project? Deze vragen gaat Thor Berns beantwoorden in zijn project bij de gemeente Hoeksche Waard

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens, 06 50 43 15 77 of r.ottens@telengy.nl.