Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

De adviseurs van Telengy zijn werkzaam in alle domeinen van de lokale overheid. Vaak met één gemeenschappelijke deler: informatievoorziening. Dit is niet gek want digitalisering en informatisering spelen een substantiële rol in alle gemeentelijke domeinen en aangelegen organisaties. Graag laat ik dit zien aan de hand van onze nieuwe opdrachten.

Sabewa

Harrie Dahlmans start een onderzoek naar ICT-infrastructuur bij Sabewa Zeeland en Waterschap Scheldestromen. Dit raakt elk domein en elke medewerker. Naast het gebruik van de fysieke infrastructuur op de locatie te Terneuzen wordt ook het beheer en het beschikbaar stellen van de (digitale) werkplek voor de medewerkers van Sabewa Zeeland geregeld door het waterschap.

Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard gaat het besluitvormingsproces digitaliseren in het zaaksysteem. Rik Duijmelinck weet als geen ander dat hiervoor medewerkers van verschillende domeinen en niveaus moeten worden opgeleid en geïnstrueerd.

Veenendaal

Geen enkel domein kan meer zonder een Chief Information Security Officer (CISO), vanuit Telengy is daarvoor John Vloemans inzetbaar. Voor de gemeente Veenendaal start hij als interim CISO.

Oirschot

Het sociaal domein staat onder druk in bijna elke organisatie. Het helpt om het sociaal domein goed in te richten en slim te organiseren, en te ondersteunen met informatievoorziening. Femke de Vos is gestart in de gemeente Oirschot.

Doesburg

Samenwerken zonder digitale ondersteuning? In deze tijd ondenkbaar. Thomas de Jong ondersteunt de gemeente Doesburg bij de adoptie van Office 365. Een opdracht die ook alle domeinen en veel medewerkers op een positieve manier zal beïnvloeden.

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.