Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Gelukkig is de zomervakantie goed afgesloten en kunnen we er met zijn allen tegenaan en dat is nodig want samen met onze opdrachtgevers kunnen we nog veel mooie projecten draaien.

Regionaal Informatie- en Expertise Centrum

Dirk Moree is gevraagd om een Technisch en Functioneel ontwerp te maken voor een applicatie dat mede door het RIEC is ontwikkeld.

Utrechtse Heuvelrug

Een opdrachtgever die wij goed kennen is de Utrechtse Heuvelrug. Vaste adviseurs die in 2018 en 2019 aan het werk waren in de gemeente waren Ron de Vet en Luc Aarts. Nu gaat Ton de Wit er aan de slag. De gemeente Utrechtse Heuvelrug is volop bezig met de voorbereidingen op de Omgevingswet. Basis voor de toekomstige werkwijze vormen de processen. Deze processen gaat Ton verbinden met de inrichting van de informatievoorziening.

Helmond

Kim Lenders zit al een tijd bij Helmond en niet zonder succes; Digitale Toegankelijkheid staat nu echt op de kaart in Helmond. Nu is Kim gevraagd om het programma Toekomst Gericht Werken te ondersteunen, een groot programma waar zij haar tanden in kan zetten.

Gemeente Brummen

Aansluiten op het DSO, daar wordt tegenwoordig ook Stella Mol voor gevraagd. Met het succes in de gemeente Doesburg is Stella nu gevraagd om het project te leiden in de gemeente Brummen.

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.