Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy richt zich op informatievoorziening bij de lokale overheid, u zult denken dat dit een eng gebied is om opdrachten uit te voeren. Niets is minder waar, wanneer u kijkt naar de volgende nieuwe opdrachten zult u de gevarieerdheid van ons vakgebied kunnen aanschouwen.

Gemeenschappelijke regeling A2

De Omgevingswet blijft complex en er moet met veel verschillende systemen informatie uitgewisseld worden. Zowel intern als extern met andere organisaties. Ton de Wit is de linking pin tussen informatievoorziening, bedrijfsvoering en de Omgevingswet bij de A2-gemeenten.

Openbaar Ministerie

Kim Yen Kim gaat aan de slag als business consultant bij het openbaar ministerie. Vanzelfsprekend kunnen we niet veel informatie over deze opdracht loslaten.

Utrechtse Heuvelrug

In de markt is veel vraag naar functioneel beheer, vooral op VTH-gebied is de vraag groot. Jorn Berentsen is een functioneel beheerder met veel ervaring op dit vlak. In de Utrechtse Heuvelrug gaat hij de organisatie ondersteunen om het systeem in te richten.

Overbetuwe

De gemeente Overbetuwe wil snel aan de slag met zaakgericht werken, wat je dan doet? Het aannemen van een sterke projectcoördinator: Lizette van der Velden gaat voor twee dagen per week aan de slag voor de gemeente Overbetuwe.

Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD-KRH)

De nieuwe wet inburgering is bijna definitief. RSD-KRH ontwerpt daarom opnieuw de processen. Tim van der Pol en Dimphy Severijnen implementeren deze zo snel mogelijk in de nieuwe applicatie, voordat de wet definitief ingaat op 1 januari 2021.

Stantec

Met ongeveer 22.000 medewerkers, werkend op 350 locaties verdeeld over zes continenten, levert Stantec wereldwijd duurzame oplossingen voor uitdagingen binnen onze leefomgeving. De bedrijfsvoering hiervan is immens. Ron de Vet adviseert Stantec over een passende inrichting voor het cluster geo-informatie en de aansturing daarvan.

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.