Home » Actueel » Even voorstellen.. Ger Manders

Even voorstellen.. Ger Manders

Telengy heet opnieuw een collega welkom! Telengy stelt aan u voor: Ger Manders.

Profielfoto Ger Manders

Ger Manders

“Ik ben een ervaren managementadviseur/projectleider voor gemeenten, in diverse vakgebieden. Ik zoek steeds naar de verbinding tussen ‘de business’ en informatievoorziening / ICT. Informatievoorziening en ICT moeten wél iets opleveren en zijn geen doel op zich. Dit zowel binnen de gemeentelijke organisatie als tussen de gemeente en de aan haar verbonden dienstverlenende (overheids)organisaties.

Kennis en ervaring heb ik opgedaan als kwaliteitsmanager en managementadviseur bij PinkRoccade Local Government en vanuit meerdere adviesopdrachten bij gemeenten, wat ik inmiddels zo’n 25 jaar doe. De rode draad in het werk is om organisaties, (dienstverlenende en bedrijfsvoerings-) processen en mensen te versterken, zodat ze hun (externe en interne) klanten beter van dienst kunnen zijn. Ik ondersteun gemeenten bij het inrichten en realiseren van de e-gemeente en andere vraagstukken op het vlak van informatievoorziening, procesmanagement, planning & control en demand management. Ik maak daarbij graag gebruik met een methodische, projectmatige aanpak die ook monitorbaar is.

Daarnaast verzorg ik sinds 2011 enkele keren per jaar een meerdaagse themabijeenkomst voor gemeentemanagers onder de titel ‘Kennisplatform organisatieontwikkeling’.. Hierover is een apart artikel opgenomen in de nieuwsbrief. Ten slotte maak ik sinds 2007 deel uit van KING, waarvoor ik op dit moment fungeer als contactpersoon operatie NUP voor gemeenten in de regio’s  Noord Limburg, Nijmegen, Arnhem, Achterhoek en Zeeland.

Ik ken Telengy al jarenlang. Enerzijds omdat er een aantal oud-collega’s werkt en anderzijds omdat ik met enkele Telengy-adviseurs al regelmatig samenwerkte door mijn rol bij KING. Ik ken Telengy als een organisatie die veel doet aan kennisdeling, dat is iets wat me zeer aanspreekt. Je steekt daar veel van op en het houdt je scherp.”

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ger Manders, adviseur bij Telengy, via tel. nr. of 06 29 52 73 40 of via e-mail: g.manders@telengy.nl.