Home » Actueel » Even voorstellen… Thomas de Jong

Even voorstellen… Thomas de Jong

Hoi! Ik ben Thomas de Jong en als kersverse (per 1 februari) Telengy-adviseur, stel ik mij graag aan jullie voor. Al tijdens mijn bachelor Bestuurs- & Organisatiewetenschappen en master Strategie & Organisatie aan de VU ontwikkelde ik een sterke interesse in lokale overheden en hun toenemende sleutelrol in sociaal-maatschappelijke vraagstukken.

Dit in combinatie met mijn constante drive om te ontwikkelen, maken dat ik 2,5 jaar geleden ben gestart met het traineeship van NewPublic. Hierin heb ik mij, naast verschillende uitdagende opdrachten bij gemeenten, ook persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen het werkveld.

De drive om mij te blijven ontwikkelen komt voort uit de periode waarin ik op jonge leeftijd verhuisde naar Friesland, waar ik in de jeugdopleiding van sc Heerenveen mocht komen voetballen. Wat deze periode voor mij zo waardevol maakt, is dat vervolgens 5 jaar lang dagelijks niet alleen mijn ontwikkeling als voetballer maar ook als mens centraal stond.

De constant veranderende omgeving, politieke arena en diversiteit aan vraagstukken en dienstverlening binnen de publieke sector behoeven een sterke interne organisatie. Samenwerking tussen een veelvoud aan disciplines. Wendbaar genoeg voor innovatie maar ook gedegen en betrouwbaar. Eigenschappen die mijzelf ook goed omschrijven. De waarde van portfoliomanagement zit hem mijn inziens dan ook in het creëren van overzicht. Overzicht is de basis waarmee vooruit gekeken kan worden en van waaruit ook dynamische veranderingen kunnen leiden tot bewuste ontwikkelingen.

Evenals bij Heerenveen en Newpublic, zie ik als vervolgstap nu in Telengy een organisatie waar ik mij kan blijven ontwikkelen. Vanuit een hecht team met veel kennis en kunde en met aandacht voor het menselijke. Ik kijk er naar uit om hier deel van uit te gaan maken!

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thomas de Jong, adviseur bij Telengy, via e-mail: t.d.jong@telengy.nl of 06 50 43 45 10