Home » Actueel » Ontbijtsessies implementatie Omgevingswet

Ontbijtsessies implementatie Omgevingswet

Ontbijtsessie

UPDATE! Op 28 september 2017 en 5 oktober 2017 organiseert KenniscentrumOmgevingswet.NL twee ontbijtsessies in Bilthoven en Weert over de implementatie van de Omgevingswet.

Het KenniscentrumOmgevingswet.NL is een gezamenlijk initiatief van Haute Equipe en Telengy met bijdragen van de Lodewijck groep en Civias. Het Kenniscentrumomgevingswet.NL richt zich op de implementatie in de organisatie, de informatievoorziening en de dienstverlening door kennis en ervaring te delen en te verbinden.

Ontbijtsessies

In de voorbereiding op de Omgevingswet moeten gemeenten de eigen ambities bepalen en keuzes maken. Bijvoorbeeld aan de hand van de vier archetypen die daarvoor uitgewerkt zijn. Gaan we loslaten en innoveren of willen we vooral de huidige werkwijze vasthouden en blijven reguleren? Wat zijn eigenlijk de gevolgen van die keuzes voor de organisatie, processen, dienstverlening, informatievoorziening en voor de veranderopgave?

Tijdens het programma krijg je van Ton de Wit en Theo Timmermans een introductie van het Kenniscentrum Omgevingswet en discussie rond de thema’ s bestuur, organisatie, lokaal informatiedomein. Als laatste spreekt René Kint, de ambtelijk opdrachtgever van het DSO (Digitaal Stelsel Omgevingswet) namens het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Tijdens de sessie is er uiteraard een heerlijk ontbijt voor u opgediend.

Namens het Kenniscentrumomgevingswet.NL nodigt Telengy je van harte uit voor een van onze ontbijtsessies over de impact van lokale ambities en keuzes op de implementatie van de Omgevingswet.

Locatie 28 september 2017, van 8u-10u (inloop vanaf 7.30u)
Gemeentehuis De Bilt, Soestdijkseweg Zuid 173, Bilthoven, kijk op deze pagina.

Locatie 5 oktober 2017, van 8u-10u (inloop vanaf 7.30u)
Golden Tulip Weert, Driesveldlaan 99, Weert; kijk op deze pagina.

Graag ontmoeten we je op 28 september of 5 oktober a.s. op de locatie naar keuze.

Aanmelden
Graag tot 28 september of 5 oktober of op één van onze latere bijeenkomsten. Voor aanmeldingen en/of vragen kunt u contact opnemen met Marcel Lemmen, m.lemmen@telengy.nl / 06 – 504 315 77.