Home » Actueel » Telengy ondersteunt Outsourcing Hub

Telengy ondersteunt Outsourcing Hub

Telengy is betrokken bij vele gebieden binnen de lokale overheidsorganisatie. Zo ondersteunen en adviseren wij gemeenten bij selectievraagstukken rondom de outsourcing van ICT en helpen wij bij de inkoopvraagstukken die hieruit volgen. Om onze dienstverlening op dit gebied te versterken gaat Telengy als onafhankelijk adviesbureau het initiatief van Outsourcing Hub ondersteunen.

Logo Outsourcing Hub

Ontbrekende link

Outsourcing Hub is de ontbrekende link tussen uitbesteders, ICT-serviceproviders en hun externe adviseurs als het gaat om het selectieproces bij ICT-outsourcing. Outsourcing Hub is een online matchingplatform voor ICT-outsourcing. Het risico op mismatches en het missen van goede matches wordt geminimaliseerd, terwijl de benodigde inspanning en kosten van het selectieproces voor alle betrokken partijen omlaag gaan. Het systeem van Outsourcing Hub is erop gericht om via slimme search- & matchcriteria uitbesteders en providers aan elkaar te koppelen. Dit maakt het mogelijk om in een vroeg stadium van het selectieproces betere keuzes voor te bereiden en te maken.

Dienstverlening naar een hoger plan

De missie van Outsoucing Hub is dat betere matches leiden tot betere outsourcingdeals en contracten en een betere start van de relatie. Het doel is om IT-outsourcing significant en structureel te verbeteren door middel van een slimmer selectieproces van leveranciers. Het besluit van Telengy om dit onafhankelijke platform te ondersteunen komt voort uit het feit dat wij onze relaties op een snelle, effectieve en objectieve wijze wegwijs willen maken in hun vragen rondom ICT-outsourcing. Het systeem van Outsoucing Hub faciliteert onze dienstverlening op het gebied van ICT-selectietrajecten, inkoop- en aanbestedingsbegeleiding en leveranciers- en contractmanagementvraagstukken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Outsourcing Hub, kijk dan op www.outsourcinghub.nl of kijk deze video. Indien u meer wilt weten over de dienstverlening van Telengy ten aanzien van ICT-selectie, inkoop- en aanbesteding en/of leveranciers- en contractmanagement, dan kunt u contact opnemen met commercieel manager Marcel Lemmen via telefoonnummer: 06 50 43 15  77 of via e-mail: m.lemmen@telengy.nl.