Home » Actueel » Terugkijken op Special Olympics met het SONS. Magazine

Terugkijken op Special Olympics met het SONS. Magazine

Hoe breng je een prachtig driedaags evenement in al haar facetten in beeld? Van voorbereiding, achtergronden, de nalatenschap tot en met natuurlijk het evenement zelf. Met die uitdaging is een gevarieerde groep vrijwilligers vol enthousiasme aan de slag gegaan in het kader van de Special Olympics Nationale Spelen 2016. Met als resultaat een unieke uitgave van het ‘SONS. magazine’!

SONS. Magazine

Portretten met een boodschap

Het magazine geeft u zicht op de vele voorbereidingen in de aanloop naar de Special Olympics op 1, 2, en 3 juli jl. Daarnaast bevat het blad ook een mooie serie portretten van de ambassadeurs en hun beweegredenen om de Special Olympics 2016 te ondersteunen. Gezonde levensstijl en actief bewegen, ook na de Special Olympics, zijn twee belangrijke doelen die het bestuur Special Olympics Nationale Spelen 2016 nastreeft. Dit leest u terug in een prachtige reeks artikelen over gezonde voeding en een verhelderend artikel hoe bestuurders in de regio deze ambitie omarmen.

Maar bovenal zijn de Special Olympiërs aan het woord en in beeld. Zij vertellen hoe zij zich hebben voorbereid op de Nationale Spelen en we kijken terug naar eerdere deelnames. Het hart van het magazine is gereserveerd voor SONS. Special, met uitgebreid aandacht in beeld voor de sportactiviteiten en de sporters zelf.

Ook SONS. magazine ontvangen?

SONS. magazine is ook als drukwerk beschikbaar, voor meer informatie: info@telengy.nl of 040 290 12 12.