Home » Actueel » Even voorstellen… Wouter Le Febre

Even voorstellen… Wouter Le Febre

Sinds 1 juli 2017 ben ik als adviseur verbonden aan Telengy. Ik ben geïnteresseerd in vraagstukken rondom informatievoorziening, informatiebeveiliging en privacy. Dit soort vraagstukken hebben grote maatschappelijke impact en vragen veel van organisaties, met name de overheid. Hoe kan de overheid betrouwbaar en toegankelijk zijn voor de inwoner? Wat is goed voor de dienstverlening? Ik probeer mij dit af te vragen bij alles wat ik doe in mijn werk.

Als jonge adviseur gebruik ik mijn frisse blik om organisaties mee te nemen in deze vraagstukken. Mijn achtergrond als politiek historicus helpt mij om beter te begrijpen waarom zaken soms zijn zoals ze zijn en dit bewustzijn is in mijn ogen een goed startpunt voor verandering. Een organisatie kan effectief en duurzaam veranderen als de mensen in de organisatie daar de waarde van inzien. Het oude durven loslaten en het nieuwe omarmen, dat doe je samen. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen; intrinsieke motivatie. Ik zie het als mijn uitdaging om de mensen daarin mee te nemen, zowel op strategisch niveau als op de werkvloer.

Ik ben een verbinder en gebruik mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid om techniek, strategie en dagelijks gebruik optimaal op elkaar aan te laten sluiten. Waar het kan pas ik mijn creativiteit (en humor) toe om op een toegankelijke maar doortastende manier binnen een organisatie aan de slag te gaan. Bij Telengy kan ik ervaring op doen bij diverse organisaties en mijn kennis en vaardigheden sterk ontwikkelen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter Le Febre, adviseur bij Telengy, via tel. nr. 06 55 29 77 09 of via e-mail: w.l.febre@telengy.nl