Home » Actueel » Telengy beste ICT-dienstverlener overheid!

Telengy beste ICT-dienstverlener overheid!

Telengy is verkozen tot beste ICT-dienstverlener van de overheid! Dat blijkt uit de jaarlijkse monitor ‘Werken voor de overheid 2014’ van PM Select en I&O Research.

Jaarlijks onderzoekt PM Select de klanttevredenheid van functionarissen binnen de overheid over externe adviseurs. Meer dan 2300 professionals die in het afgelopen jaar direct betrokken zijn geweest bij de inhuur van consultants  en adviseurs, hebben meegedaan aan het onderzoek. Het onderzoek kent zes categorieën: Bestuur & Organisatie, HRM, Opleiding & Training, Financial Consulting, ICT en Ruimtelijke Ordening & Wonen. De ranglijst bevat alleen dienstverleners die meer dan 15 beoordelingen hebben ontvangen.

Top 10 beste ICT-dienstverlener

Waardering van 8,1 als ICT-dienstverlener

Naast de nummer 1-notering voor Telengy in de categorie ICT, zijn we in de algemene ranglijst op een keurige 3e plaats geëindigd met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in een speciale uitgave van Public Mission en VNG Magazine en zijn tevens online beschikbaar gesteld. Wij willen al onze klanten hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Deze samenwerking zetten we natuurlijk graag op dezelfde voet voort!

Meer weten?

Wilt u de resultaten van het onderzoek ‘Werken voor de overheid 2014’ bekijken? Ga dan naar: pm.nl/bd2014/ict