Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

 

Alweer de laatste nieuwsbrief van 2018! Het is een goed jaar geweest voor Telengy waarbij we nieuwe opdrachten hebben gekregen binnen andere domeinen en sectoren. In 2019 willen we graag deze ontwikkeling doorzetten en zijn wij ook actief op zoek naar opdrachtgevers die op de markt vooruit willen lopen. 

Nieuwe aanwinsten

Paul Jansen is per 1 januari 2019 een nieuwe adviseur van Telengy. Na 16 jaar ervaring bij de gemeente Eindhoven als ICT-architect, stelt hij zijn kennis en vaardigheden nu beschikbaar aan heel Nederland. Daar begint hij mee bij VNG Realisatie als ICT-strateeg voor de Unit Structuur en Standaarden en ICT-architect voor de Omgevingswet. Een goede start, welkom! 

Willem Swinkels start op dezelfde datum en begint direct bij de Omgevingsdienst Brabant Noord met de implementatie van de applicaties WBU en Motion. Willem heeft ervaring in de gemeenteraad van Cranendonck en start nu zijn carrière als adviseur bij de overheid.  

Alles digitaal!

Een adviseur die al wat langer bij Telengy werkt, start in de Gemeenschappelijke regeling Werkorganisatie Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert met het opheffen van de vorming van papieren dossiers. Een opdracht waar Willem Isendoorn gedreven mee aan de slag gaat. Zijn persoonlijk missie is namelijk: ‘Alles digitaal!’  

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.