Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

 

De adviseurs hebben in oktober niet stilgezeten en er zijn mooie nieuwe samenwerkingen ontstaan.

 

Aanstormende talenten

Gemeente Goirle ontmoet Teuntje Brouns. De gemeente wil de administratie en werkprocessen blijvend verbeteren en digitaliseren. Daarnaast zijn er ontwikkelingen op het gebied van telefonie. Teuntje wordt een drijvende kracht als ondersteuner van de informatiemanager.

In dezelfde categorie gaat Kim Lenders aan de slag in Geldermalsen als functioneel applicatiebeheerder om de eSuite in te richten en een aantal processen in deze applicatie te optimaliseren.

Gouden wissel

Na twee jaar inzet bij MijnGemeenteDichtbij door Stella Mol neemt Monique Verbeeten het stokje van haar over om het project zaakgericht werken af te ronden. “Een mooi traject op het snijvlak van ICT en gedragsmatige verandering!”

Topscorer van de maand

Met twee nieuwe opdrachten gaat Dirk Moree aan de slag. Bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) gaat Dirk het Effectenmodel Omgevingswet ontwikkelen. Daarnaast start Dirk bij de gemeente Sittard-Geleen als transitiemanager Automatisering & Dataservices.

Contractverlengingen

Het contract van Ron van Dijck is verlengd als informatiemanager bij de Omgevingsdienst Brabant Noord. Ron zal zijn opdracht dan ook met veel plezier voortzetten in 2019.

De posities van Henk Albers en Eric Leroi als programmamanager en projectleider bij de nieuwe gemeente Beekdaelen zijn ook verlengd. Het doel is het begeleiden van de herindeling op het gebied van Informatievoorziening & Automatisering (I&A).

Tot slot

Buiten deze update schrijven de adviseurs van Telengy ook over de ervaringen en ontwikkelingen van de opdrachten op de website onder het kopje ‘actueel’. Neem daar gerust een kijkje om het verhaal achter de opdracht te lezen!

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.