Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

 

Een drukke maand voor de adviseurs. In verschillende windstreken gaan zij aan de slag.  

Eric Leroi start in het noorden van Nederland, de gemeente Groningen. Samen met Geon voert hij een audit uit op de basisregistraties.  

Aan de andere kant van het land, in de gemeente Kapelle, begint Luc Aarts met zijn onderzoek naar geo-informatie. Luc beschrijft hier de nieuwste en komende ontwikkeling op geo-gebied en adviseert op welke wijze de gemeente Kapelle hierop kan inspelen.  

Wouter le Febre is de laatste maanden voornamelijk in gemeente Rotterdam te vinden. Daarnaast is hij gevraagd om ondersteunend advies te geven in de gemeente Beuningen rondom privacy. Een gemeente die hij al kent en waar hij graag het land voor doorreist.  

Ten slotte heeft Anouk Kersten de afgelopen maanden van Eindhoven naar GR de Bevelanden gereisd. Nu kan zij eindelijk een keer met de fiets naar de opdracht, zij start bij de gemeente Oirschot met de implementatie van de Wet verplichte GGZ (Wvggz) en Wet zorg en dwang (Wzd).  

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.