Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

 

 

De eerste echt warme dagen. Telengy-adviseurs laten zich niet kennen en werken als betrokken partner gewoon mee in de zomer. 

Senior Dreamteam

Na het gezamenlijke Rekenkameronderzoek bij de gemeente Urk, bundelen twee adviseurs van Telengy wederom hun krachten in Roermond. Henk Albers en Ton de Wit gaan aan de slag in Roermond, waar zij in enkele weken een scan gaan maken van de informatievoorzieningsorganisatie. 

Medior Dreamteam 

Het dreamteam in spe zijn Robbert Becker en Rik Duijmelinck. Samen werken zij tot en met 31 december 2019 in Beekdaelen aan de verdere ontwikkeling, inrichting en adoptie van Decos JOIN en iBabs 

Stadlander

De eerste echte gegevenskoppeling tussen de woningcorporatie Stadlander en de gemeente Tholen is een feit. De eerste successen: het oplossen van kostbare fraudezaken en verkeerde toeslagen. Voor veel gemeenten en woningcorporaties is het nog onbekend, maar er mag gekoppeld worden! Nu gaat Eric Leroi dit ook bewerkstelligen samen met andere gemeenten. 

De volgende herindeling

Eric Leroi heeft al meegewerkt aan de herindeling in Beekdaelen, maar gaat dit proces nu ook begeleiden als projectleider bedrijfsvoering in Appingedam. Een mooie uitdaging in het noorden! 

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.