Home » Actueel » Ondertussen in…

Ondertussen in…

Telengy staat bekend als een deskundig en betrokken partner voor de overheid. Steeds meer overheidsorganisaties (h)erkennen dit en maken gebruik van onze kennis en kunde. In ‘Ondertussen in…’ een selectie van nieuwe opdrachten in de afgelopen periode.

 

 

 

Ook de afgelopen tijd zijn er interessante opdrachten binnengekomen voor onze Telengy-adviseurs. Enkele opdrachten worden hieronder uitgelicht. 

Een interessante vraag

Een rekenkamercommissie wil inzicht in hoe de ICT-kosten zich verhouden tot de geboden ICT-voorzieningen. Ook moet naar voren komen wat de gemeente nodig heeft om inwoners en bedrijven nog beter te kunnen bedienen. Ton de Wit en Henk Albers gaan deze vraag de komende maanden onderzoeken.

BUCH

Arjan Kloosterboer en Ron de Vet zijn al werkzaam voor werkorganisatie de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo). Nu gaat Tim van der Pol, samen met Ron, het project basisregistraties leiden. Benieuwd naar de uitkomst.

Marktconsultatie bij MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij timmert hard aan de weg. Nu gaan ze verkennen hoe de vervanging van de hardware het best kan plaatsvinden. Frank Huijbregts gaat de marktconsultatie leiden. 

Meer weten?

Voor meer informatie over een van deze trajecten of over de inzet van onze adviseurs, kunt u contact opnemen met onze commercieel manager Roel Ottens via telefoonnummer: 06 50 43 15 77 of via e-mail: r.ottens@telengy.nl.